Duurzaamheid

Een duurzame ondernemer!

Vanuit de overheid worden er meer en meer doelen gesteld voor de stimulering van duurzame ondernemers in ons land. Ook voor u zijn er mogelijkheden een bijdrage te leveren. Uw bedrijfsvoering heeft nu eenmaal energie nodig om te functioneren, dus wat kunt u doen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te verduurzamen als ondernemer op het gebied van energieverbruik en de reductie ervan. Een eenvoudig – en inmiddels breed geaccepteerd voorbeeld – is het plaatsen van zonnepanelen. Een eenvoudige rekensom van de investering en de mogelijke opbrengsten in de toekomstige jaren laat u gemakkelijk door ons opmaken. Een direct inzicht in de financiĆ«le consequenties van eigen opwek van energie en de benodigde investering(en) .

Iets specifieker is de bepaling van omzetting naar LED verlichting, het plaatsen van een warmtepomp, isolatie of een energie buffer. Juist om die reden kunt u voor inzicht in de mogelijkheden bij ons terecht. Neem gerust contact op om voor uw situatie de mogelijkheden te bekijken.

 

Scroll naar boven